OM OS

Bagermester Michael Carlsen og frue Christina Carlsen har drevet Kringlebageren siden 1990.
Vi har et fælles mål: At yde det bedste og give en god service. Vi har begge en passion for mad, vin og selvfølgelig det uundværlige brød. En skøn dag for os begge er, når Michael er færdig med at bage og alt står flot og er klar til kunderne.
Det er skønt at arbejde med de bedste råvarer, ikke gå på kompromis og bevare de gamle bagemetoder, selvom det er et tidskrævende arbejde.
Vi holder begge meget af nærværet med vores kunder. Det giver glæde og varme, når vores kunder er glade og tilfredse.

Den daglige rutine starter hver dag kl. 02:00. Mester møder selv ind først og forbereder produktionen.
Herefter bliver dejene til alle brødene taget ud lidt efter lidt. Det tjekkes omhyggeligt, at de har fået den rigtige hævetid. Derefter bliver brødene slået op og ligger og hviler, indtil de er klar til stenovnen.
Det er en lang proces, som skal styres meget grundigt. Hvert enkelt brød har forskellig liggetid samt forskellig bagetid.
Næste tre svende møder ind kl. 04:00 og gør klar til alle rugbrød og wienerbrød.
Når dette er færdigt, starter opstarten til næste dags produktion. Alle dejene skal gøres klar til næste dag. Kerner lægges i blød, og alle dejene skal koldhæve, så de er klar til næste nat.

Kl. 06:00 møder vores 2 konditorer. De starter op med dagens tørkager og forbereder flødekager.
De koger hver dag marmelader, lækre cremer til kagerne og laver alle kagebunde fra bunden.

Vores chefkonditor Lilja - som har været ansat i 15 år - har lavet mange fine kager til byens kunder.
Lilja har Betina ved sin side, og begge er udlært i Kringlebageren.

Vores medarbejdere:





Skriv til os

OBS: Hvis du ønsker at bestille via denne mail eller benyt nedenstående formular. Vi svarer senest tilbage inden 2 dage hverdage, ellers kontakt butikken på 45 86 88 21